Protecții pasageri și șofer, spate și lateral, transparente

Deoarece transportul de călători trebuie să continue și pe vreme de pandemie, vă oferim spre vânzare autobuze echipate cu soluții eficiente de protecție, atât pentru pasageri cât și pentru șofer.

Tunel igienizare uman și roți

Produs Omologat

Construim tuneluri pentru o dezinfecție generală a persoanelor ce intră într-o instituție publică sau privată (spitale, școli, primarii, hoteluri, fabrici) sau pentru accesul în stațiile de autobuze.
Pulverizează dezinfectantul pe îmbrăcămintea de pe tot corpul. Realizează inclusiv dezinfecția încălțămintei cu același consum.

Pachetul conține:
1x Tunel dezinfectant;
1x Cască pentru protejarea capului și a feței.

Taviță igienizare ( dezinfecție ) tălpi și roți

Noua generație de tavițe pentru dezinfecția tălpilor încălțămintei, a roților tărgilor, cărucioarelor persoanelor cu handicap locomotor/supermarket/aeroport. Acestea oferă avantajul de-a spăla efectiv tălpile și roțile, fiind proiectate cu rampe de trecere prin taviță cu dezinfectant. Propunem cu acest nou mod, să schimbam rolul covoraselor și anume, vor fi util uscate la ambele părți ( intrare / ieșire ) în și din tăviță, pentru a șterge umezeala și merge curat mai departe.