Tunel igienizare uman și roți

Produs Omologat

Specificații tehnice:
- Structura oțel inoxidabil (INOX)
- Bandă LED iluminare ambientală (12V)
- Instalație de pulverizare (Pompă cu presiune de 5,5bar/12V 8Ah)
- Rezervor 16 litri
- Cuvă colectoare lichid dezinfectant.

Construim tuneluri pentru o dezinfecție generală a persoanelor ce intră într-o instituție publică sau privată (spitale, școli, primarii, hoteluri, fabrici) sau pentru accesul în stațiile de autobuze.
Pulverizează dezinfectantul pe îmbrăcămintea de pe tot corpul. Realizează inclusiv dezinfecția încălțămintei cu același consum.

Pachetul conține:
1x Tunel dezinfectant;
1x Cască pentru protejarea capului și a feței.

Utilizatorii ne-au confirmat că este foarte eficient în lupta cu virușii / bacteriile, și în special cu pandemia COVID-19.

FUNCȚII / UTILITATE / AVANTAJE:

- Pulverizează pe toată suprafața corpului;

- Așa-zisa pierdere, care nu se așează pe corpul uman, precum și vaporii care se preling de pe pereții laterali se colectează în cuva inferioară, pentru dezinfecția tălpilor încălțămintii;

- Cuva colectoare are supapă pentru supraplin: se poate colecta într-un recipient, obținându-se încă două beneficii:

1. Reprimenirea permanentă a dezinfectantului din cuvă !

2. Dezinfectantul recuperat din cuvă se poate reutiliza la dezinfectarea suprafețelor betonate și a treptelor din fața intrărilor !

*Termenul de livrare este de 5-10 zile de la achitarea unui avans de 50% pe bază de factură proformă iar diferența la livrare.
**Prețul nu include transportul.
***Comercializăm dezinfectanți pe bază de detergenți.

FORMULAR DE CONTACT

Nume  
E-mail  
Localitate, Județ  
Sunteți interesat de:  
Mesajul dvs.:  
 

   Tunelul dezinfectant, așa cum l-am denumit acum pe perioada pandemiei este în realitate o cameră cu ceață densă ,iar după pandemie se poate utiliza pentru răcorirea corpului pe timp de caniculă în situația alimentării acestuia cu apă.
   Destinațiile în care sunt utile sunt:
Pe plaje, la piscine, la grădinile de vară, în agricultură, la fabrici și ateliere, dar și în general acolo unde sunt activități solicitante fizic, fiind posibil a se intra în el chiar și îmbrăcat cu haine de vară.